Alexander Kraaijkamp per 1 januari 2024 CCO van Gpi Group, Niek Boonekamp neemt rol van Managing Director Gpi De Gouwe over

Met ingang van 1 januari 2024 treedt Alexander Kraaijkamp toe tot de directie van Gpi Group, waar hij de rol van Chief Commercial Officer (CCO) zal bekleden. Tegelijkertijd wordt Niek Boonekamp benoemd tot Managing Director van Gpi De Gouwe, waar Alexander Kraaijkamp voorheen actief was.

Fred Boere, co-CEO van Gpi Group, over de aanstelling van Alexander Kraaijkamp als CCO: “Alexander heeft in de afgelopen jaren bij Gpi in meerdere salesmanagementfuncties bewezen te beschikken over een uitstekende kennis van de afzetmarkten, onze producten, klanten en marketing- & salesprocessen. Met zijn benoeming verwachten we meer focus op de commerciële strategie en sales & marketing organisatie te realiseren.”

Duurzame groei
“Na een aantal jaar aan het roer te hebben gestaan van Gpi De Gouwe, zal ik terugkeren naar een meer commercieel gefocuste rol binnen Gpi, een rol die mij als een handschoen past. De Gpi Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisatie. Door te opereren in compacte, specialistische teams, zorgen we ervoor dat onze klanten snel in contact komen met deskundige professionals. Er liggen nog vele mogelijkheden voor het verbeteren van onze dienstverlening en ik kijk ernaar uit om in samenwerking met alle teams verder te werken aan deze duurzame groei. Met de aanstelling van Niek Boonekamp als Managing Director van Gpi De Gouwe, draag ik het stokje met een gerust hart over. Niek heeft zich als Senior Project Manager meer dan bewezen in staat te zijn om leiding te geven in een hoog technologische omgeving”, aldus Alexander Kraaijkamp.

Managing Director Niek Boonekamp
Niek Boonekamp: “Vier jaar geleden werd ik aangetrokken door de ambitieuze visie van Gpi De Gouwe. Het is een eer dat ik enkele jaren later een sleutelrol mag vervullen in de verdere toekomst van Gpi De Gouwe. In korte tijd is de organisatie getransformeerd tot een toonaangevende leverancier van procestechnologie voor de voedingsmiddelenindustrie. Ik ben gedreven om gezamenlijk onze verdere ambities te gaan realiseren.”

Over Gpi Group
Gpi Group is een toonaangevend tankbouwbedrijf gespecialiseerd in engineering, productie en installatie van rvs proces- en opslagtanks tot 15,000 m3. Het bedrijf onderscheidt zich met slimme oplossingen voor betere processen bij de top van productiebedrijven in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder de algemene opslag, farmacie, olie, voedingsmiddelen, zuivel en chemie. Met de verschillende werkmaatschappijen – Gpi Tanks, Gpi Tanks XL, Gpi De Gouwe Process Equipment, Gpi Pharma, Tank Design Software en de eigen beitserij BMN – levert Gpi expertise binnen elk vakgebied. Met ruim 300 medewerkers opereert het bedrijf met kantoren in Nederland, Polen, Duitsland en India en met meerdere productielocaties in Nederland en Polen.

Bekijk ons laatste nieuws en meest recente projecten