Sander Dekker, productie manager: “Met elkaar de schouders eronder zetten en een mooi stukje vakwerk afleveren”

Positief ingesteld, dat is hoe wij Sander Dekker kennen. In de ruim zeven jaar dat hij nu bij Gpi werkzaam is, groeit hij welverdiend en gestaag door binnen de organisatie. “Het is allemaal wel heel snel gegaan als je het nu zo bekijkt” zoals hij zelf aangeeft. Met enthousiasme vertelt hij hoe hij zich inzet voor het bedrijf. Van plaatwerker/lasser in de werkvoorbereiding naar magazijnbeheerder naar assistent technisch manager tot productie manager. Uitdaging is hij nooit uit de weg gegaan, al zijn er best wel eens momenten geweest dat hij “met zweet in de handen bij de klant zat” zoals hij zelf met een glimlach op zijn gezicht aangeeft.

Meedenken aan innovatie
Zijn aandeel in het proces van aanvraag tot aflevering van de tank(s) of ander proces apparatuur start bij de overdacht van engineering naar productie. Hij zorgt ervoor dat alle vereiste documentatie goed op orde is, onderdelen juist zijn besteld en klaarliggen zodat zijn collega’s in de productiehal zonder problemen de werkzaamheden naar behoren kunnen uitvoeren, tot aan het transport naar de klant en – indien afgesproken – het plaatsen en aansluiten van de apparatuur toe. Naast deze organisatorisch intensieve taken houdt hij zich ook nog bezig met garantie- en eventuele klachtenafhandeling. “Het fijne aan mijn werk is om mee te kunnen denken aan innovatie van proces apparatuur en oplossingen aan te dragen mochten er zich problemen voordoen. Met het uiteindelijke doel een meer dan tevreden klant te hebben waarbij wij zijn of haar verwachtingen overtreffen.”

Als je Sander vraagt om Gpi te beschrijven dan antwoord hij met trots “een kennisrijk en innovatief bedrijf dat hoogwaardig kwalitatieve producten produceert en aflevert.” Dat zijn taken bij de aflevering van een product in het totaalproces voor hem op dit punt ophouden, vindt hij soms wel eens jammer. “Het is ook interessant om met eigen ogen te zien hoe onze proces apparatuur het product of productbestanddeel verwerkt” aldus Sander. Want zo zegt hij “ook daar kan je veel van leren en deze kennis in volgende projecten toepassen.”

Met elkaar de schouders eronder zetten en een mooi stukje vakwerk afleveren
Het leuke aan zijn werk bij Gpi vindt Sander “dat je een team motiveert om binnen de afgesproken tijd en naar de wensen van de klant een mooi product af te leveren. De faciliteiten om dit te kunnen bewerkstelligen goed op orde te hebben en dat iedereen met plezier goed en veilig kan werken”. Dit sluit ook goed aan bij wat hij belangrijk vindt aan een bedrijf als Gpi. “Het is een innovatief bedrijf dat meegaat in de technieken, goed weet wat de vraag in de markt is en zeker betrokken is bij het welzijn van haar medewerkers. Ik probeer mijn team positiviteit mee te geven, want zelf vind ik het belangrijk dat ik met plezier naar mijn werk ga en aan het einde van de dag naar huis ga met een gevoel van ‘dat hebben we vandaag toch maar weer mooi met elkaar gedaan!’”.

Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws en meest recente projecten