Alexander Kraaijkamp per 1 november Managing Director Gpi De Gouwe

Per 1 november 2021 volgt Alexander Kraaijkamp Gerard Blok op als Managing Director bij Gpi De Gouwe. Gerard Blok, Commercieel Directeur van de Gpi Group, heeft er alle vertrouwen in dat Alexander Gpi De Gouwe naar een volgend niveau weet te brengen. 

Gerard Blok: “Alexander heeft het afgelopen jaar bewezen dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Hij heeft niet alleen veel kennis van onze producten binnen de Process Equipment tak van Gpi maar ook van onze klanten en de eisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ik heb er alle vertrouwen in dat Gpi De Gouwe bij Alexander in goede handen is.”  

Alexander Kraaijkamp: “Het afgelopen jaar heb ik me onder toeziend oog van Gerard nog verder kunnen ontwikkelen. Ik ben niet alleen erg trots op het bedrijf, maar ook op de stappen die we de afgelopen jaren met het hele team van Gpi De Gouwe gemaakt hebben. Wij zijn nu een high-end leverancier van procesapparatuur op het gebied van verwarmen en koelen, mengen en mixen en in staat om deze apparatuur te integreren en installeren.” 

De afgelopen jaren werkte Alexander o.a. als Sales Manager bij Gpi De Gouwe, waarvoor versterking gezocht wordt. Bekijk de vacature hier.

Bekijk ons laatste nieuws en meest recente projecten

Â