Bedankt voor uw bezoek op INTERPOM | PRIMEURS 2018

Gpi was aanwezig tijdens de INTERPOM | PRIMEURS 2018, gehouden in Kortrijk Xpo van 25 t/m 27 november.

Batter coating preparatie systeem

Bent u op zoek naar een coatingsysteem voor uw aardappelen en/of friet? Gpi’s Batterline produceert hoge volume coating die perfect aansluit op uw productieproces. De Batterline kan onderdeel worden van een grote industriële frietlijn die in staat is 10.000 – 25.000 kg frites per uur te produceren.

Gpi ontwerpt en produceert RVS proces apparatuur voor bedrijven actief in de food industrie voor zowel integrators als eindgebruikers. Wij onderscheiden ons door constante innovatie in techniek, proces en samenwerking.

Download de Batterline brochure

Over INTERPOM | PRIMEURS

INTERPOM | PRIMEURS is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappel- & groentebranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM | PRIMEURS presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de sector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen en groenten uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

lang: en_US